FB tracking

Sport horloges

Sport Watches Banner

Sporthorloges: blijf fit, blijf actief!

Sporters verleggen continu hun grenzen: sneller, hoger, verder. Een goed sporthorloge kan daarbij helpen. Of je nu op zoek bent naar een horloge met een hartslagmeter, kompas of stopwatch, etc. Wij hebben horloges in alle categoriën en prijsklassen!

line
runners

Hardloophorloges

Of je nu traint voor een marathon of gewoon fit wilt blijven, een goed trainingshorloge helpt je doelen te bereiken. Wij hebben horloges met rondetijdengeheugen, hartslagmonitor en veel meer van merken zoals TimexPumaAdidas en Casio.

divers

Duikhorloges

Duikers moeten absoluut kunnen rekenen op hun horloge! Wij bieden een breed assortiment duikhorloges met speciale functionaliteiten voor zowel de amateur als professional van bekende merken als SeikoCasioLuminox en Orient.

surfers

Surfhorloges

Welk strand heeft de beste golven? Hoe verliep je laatste surf? Deze surfhorloges met getijdetabellen, GPS en geheugenfuncties helpen bij het plannen van je volgende reis.

outdoor

Buitensport horloges

Wandelen, klimmen, biken. Het maakt niet uit welke activiteit je doet, want met deze buitensporthorloges van merken als CasioLuminox en Seiko verover je moeiteloos de natuur!

line
swimming

Zwemhorloges

Wie houdt er niet van een duik in de koele zee of zwembad op een warme zomerdag? Om met je horloge te kunnen zwemmen en snorkelen moet het ten minste 10 ATM waterdicht zijn. Op deze pagina hebben we de mooiste horloges met 10 ATM waterdichtheid voor u verzameld!

fashion

Sportmode horloges

Altijd sportief, altijd modieus. Deze horloges van merken als AdidasPumaLacoste en vele anderen passen bij sportieve types!

racing

Motorsport horloges

Motorsport fans zullen veel merknamen in deze categorie herkennen: LotusFerrari, BMW, Yamaha. Ook de coureurs die hen inspireren komen voorbij: Valentino RossiMick Doohan en Marc Marquez.

sailing

Nautische horloges

Of je graag een rondje zeilt over de plas of meedoet aan zeilraces; Deze horloges van merken als NauticaCitizenTimex en Casio met kompas, getijdentabellen of storm-alarm helpen je de zeeën te navigeren.

line
wintersport

Wintersport horloges

Bij snowboarden, skieën en schaatsen heb je een horloge nodig dat schokbestendig en waterdicht is en tegen de kou kan. Deze horloges van merken zoals Casio helpen je bij het bepalen van de route of de hoogte en zorgen ervoor dat je op tijd bent voor de après ski!

610 horloges
Doelgroep
Prijs
Merken
+ Meer opties weergeven...
Diameter
Waterdichtheid
Type glas
Materiaal Band
Materiaal
Uurwerk
Kleuren
+ Meer opties weergeven...
Kleur Wijzerplaat
+ Meer opties weergeven...
Kastvorm
Sub-categorie
+ Meer opties weergeven...
610 horloges