Gratis bezorging horloges boven € 50

HUGO & BOSS horloges

De horloges van het voorheen bekende Hugo Boss zijn sinds enige tijd opgesplitst in diverse lijnen - HUGO, BOSS & Boss Orange. Deze horloges worden gekenmerkt door het gebruik van luxe materialen zoals leer en roestvrij staal, aandacht voor detail en kwaliteit. HUGO horloges staan voor functionaliteit en fashion. Deze lijn onderscheidt zich van de BOSS lijn door middel van opvallende designs, futuristische materialen en opvallend kleurgebruik. De horloges in de BOSS lijn staan in het teken van business, zijn subtieler van ontwerp en kleur en hierdoor ook gemakkelijker te dragen tijdens formele gelegenheden. Tenslotte is de Boss Orange collectie te herkennen aan de grote modellen, prominente eigenschappen en het moderne design met oranje details. Of u nu dus op zoek bent naar een zakelijk, casual, opvallend of subtiel horloge - de diverse collecties zorgen ervoor dat er voor elke gelegenheid en wens een geschikt HUGO, BOSS of Boss Orange horloge te vinden is.

Populaire zoektermen: Orange, Heren, Boss en Hugo.

182 horloges

Onze Hugo Boss horlogecollectie

Luxe materialen, detail & kwaliteit

Wat kenmerkend voor de horloges van HUGO, BOSS en Boss Orange is, is het gebruik van luxe materialen. Wanneer u een horloge van dit merk aanschaft, mag u er dus vanuit gaan dat deze een lange tijd meegaat. Zo kunt u kiezen voor een horloge met een stalen horlogeband en roestvrijstalen horlogekast - robuust en tijdloos. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een klassiek horloge, dan is wellicht een bruine of zwarte leren horlogeband meer geschikt. Bent u een sportief type, kijk dan eens in de HUGO collectie voor een horloge met witte of zwarte siliconen band.

HUGO, BOSS en Boss Orange horloges koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!