Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!

Horlogebandjes inkorten

Wanneer u een nieuw horloge koopt, wilt u natuurlijk dat deze perfect past. Dit kan in sommige gevallen betekenen dat uw horlogebandje ingekort moet worden, wat voornamelijk het geval is bij horloges met een schakelband. Voor dit type horloge hebben wij dan ook een gratis inkortservice. Het inkorten van uw band gebeurt bij ons in het atelier en is onderdeel van het aankoopproces. Doordat al direct bij aankoop uw horlogebandje wordt ingekort, ontvang u uw horloge op maat en kunt u deze gelijk dragen. Bovendien worden de overgebleven schakels meegestuurd, zodat u deze altijd nog kan gebruiken.

 

Hoe weet u of uw horlogebandje ingekort moet worden?

Of uw horlogebandje wel of niet ingekort moet worden, kunt u achterhalen door uw polsmaat op te meten. Hierdoor weet u precies welke maat horloge u daadwerkelijk nodig heeft. Door vervolgens op de productpagina de juiste omvang in centimeters aan te geven, wordt uw nieuwe horloge precies in de juiste maat geleverd. Mocht uw horlogeband ingekort zijn, maar het horloge toch niet aan uw verwachtingen voldoen, kan deze hierna te allen tijde nog geruild of teruggestuurd worden.

Horlogebandjes inkorten

Hoe kort ik mijn Milanese horlogeband in?

Het inkorten van een Milanese horlogeband werkt anders dan het inkorten van een 'normale' horlogeband. Bent u in het bezit van dit type band en wilt u hem graag inkorten, bekijk dan de video hieronder voor de instructies. Dit kunt u namelijk gemakkelijk zelf!

Verlenging van uw horlogebandje

In het geval dat uw polsomvang groter is dan de standaardmaat van het desbetreffende horloge, kan uw schakelbandje verlengd worden. In dit geval kunnen wij extra schakels bestellen bij de fabrikant. Mocht het zo zijn dat uw polsomvang er op de productpagina helemaal niet tussen staat, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.