FB tracking

Smartwatches - Slimme horloges

Smart watch Banner
Met een Smartwatch kunt u verbinding leggen tussen uw horloge en uw telefoon. Met deze trendy horloges kunt u uw e-mail, sms-berichten, sociale media en meer vanaf de pols in de gaten houden. Met sommige smart watches is zelfs bellen mogelijk! Op dit moment hebben wij meer dan 30 slimme horloges in verschillende prijsklassen beschikbaar van merken zoals Swatch, Timex, Kenneth Cole, Guess, Mondaine en Casio. We volgen de ontwikkeling van smartwatches op de voet. Dus blijf deze pagina in de gaten houden voor de nieuwste aanwinsten!
134 horloges
Doelgroep
Prijs
Merken
+ Meer opties weergeven...
Diameter
Waterdichtheid
Type glas
Materiaal Band
Kleuren
+ Meer opties weergeven...
Kastvorm
Tijdmeting
Anders
+ Meer opties weergeven...
123

Wat is een smartwatch?


Een smartwatch is een gecomputeriseerd polshorloge met meer functionaliteiten dan alleen tijdwaarneming. Smartwatches zijn ontworpen om, hetzij zelfstandig of gekoppeld met een smartphone (meestal via Bluetooth), functies aanbieden zoals mobiele apps, beller-ID, SMS en social media alerts, weerberichten, fitness monitoring, GPS-coördinaten, etc.

Smartwatches zijn meestal niet ontworpen om de mobiele telefoon te vervangen, maar sommige hebben wel mobiele telefoon functionaliteiten geïntegreerd. Doordat veel smartphones biometrische en gezondheids monitoring functies hebben, heeft de smartphone een aanvullende functie en meerwaarde in vergelijking met de smartphone.
 

Hoe kies ik mijn Smartwatch?


Het volgende stappenplan helpt je bij het maken van een goede keuze.
 

1. Welke functies vind je belangrijk?

Je komt hier meestal achter door jezelf af te vragen waar je de smartwatch voor wilt gebruiken. Ben je een fanatieke sporter? Ben je op zoek naar een super geavanceerd model of ben je al tevreden met een beperkt aantal functies?

Wij onderscheiden in ons assortiment drie verschillende smartwatch categorieën.

Full Smartwatch: Bij dit type smartwatch zijn het horloge en de smartwatch volledig geïntegreerd, waardoor het horloge veel functies van de telefoon kan overnemen. Zo is het mogelijk om je WhatsApp, e-mail, agenda en meer te bedienen vanaf je pols. Ook is het mogelijk om te bellen en gesprekken te ontvangen met je smartwatch.

Semi Smartwatch: Deze smartwatch modellen hebben een verbinding met de smartphone zodat bepaalde gegevens uitgewisseld kunnen worden. Deze smartwatches zijn goed geschikt voor een specifiek doel, zoals sporten met functies als een hartslagmeter, een stappenteller, gps en slaapritmemeter.

Horloges met smart functionaliteiten:  Dit type smartwatch kan via een bluetooth verbinding een beperkt aantal functies uitwisselen met je telefoon. Handige features zijn de smartphone finder, afstandmeter, snelheidsmeter en stappenteller.
 

​2. Belangrijk: check van tevoren altijd even je eigen besturingssysteem en of je potentiële smartwatch geschikt is voor jouw telefoon!

Niet alle smartwatches en smartphones zijn compatibel!
 

Vragen over een smartwatch?


Neem contact op met een van onze productspecialisten via 085 489 20 10 of kom naar een van onze winkels.