Horlogebandjes

Horlogebandje zoeken

Op zoek naar een nieuw horlogebandje? Volg dan deze eenvoudige stappen en vind de horlogeband die je zocht!

How to

Horlogebandjes vervangen

Heb je een nieuw horlogebandje gekocht? Bekijk dan deze pagina om erachter te komen hoe je deze makkelijk zelf kan vervangen. 

Lees meer >

Horlogebandjes inkorten

Wil jij je schakelband van je horloge laten inkorten? Profiteer dan van onze gratis inkortservice! Bekijk de pagina om te zien hoe dit in z'n werk gaat. 

Lees meer >

Meer informatie over het onderhoud van horlogebanden en horlogeband-sluitingen vindt u op ons blog.

 
Jouw voordelen
  • 100% originele merk horlogebanden
  • Unieke betrouwbare bandenzoeker
  • Ruim assortiment horlogebanden beschikbaar
 
Alle Merken

Stelt u zich eens voor. U heeft uw ideale horloge al een tijd in bezit, maar door het vele dragen is uw horlogebandje aan vervanging toe. Of misschien wilt u toch liever een metalen horlogebandje in plaats van een leren? Tegenwoordig is het heel simpel om van uw oude horloge binnen een aantal minuten een nieuw ogend horloge te maken - namelijk door de aanschaf van een nieuw bandje. En dankzij de innovatieve kliksystemen verwisselt u deze tegenwoordig heel snel en eenvoudig zelf.
 

Ruime keuze uit horlogebandjes

Wilt u een horlogebandje met een totaal andere uitstraling, of liever de oude vertrouwde versie? Bij Horloge.be heeft u een ruime keuze uit originele bandjes. Met meer dan 35.000 exemplaren op voorraad, is de kans dus groot dat er één bij zit die past op uw horloge én aansluit op uw wensen. Zo vindt u in onze bandencollectie uiteenlopende merken als Daniel Wellington, Fossil, Seiko en Tissot.

Daarnaast bieden wij ook universele horlogebandjes aan. Let wel, een universele band past alléén op een horloge met een ‘rechte bandaanzet’. Dit type bandaanzet kunt u herkennen aan het uiteinde van de band (recht) of de manier waarop het bandje aan de kast gemonteerd is (met wat ruimte ertussen) - zie de afbeeldingen hieronder. Wanneer het horloge een rechte bandaanzet heeft, kunt u op basis van de maat tussen de kastpoten van uw horloge het perfecte bandje vinden (zie afbeelding hieronder). In het geval van een horloge met een speciale bandaanzet kunt u het beste een horlogebandje kiezen van het merk zelf.

Rechte bandaanzet
Rechte bandaanzet
Geen rechte bandaanzet
Geen rechte bandaanzet
Afstand tussen kastpoten
Afstand tussen kastpoten

Wij helpen u met het vinden en vervangen van uw perfecte horlogebandje

Begint het u al te duizelen? Geen paniek, wij helpen u graag. Volg de stappen in onze bandenzoeker en vind gemakkelijk en snel uw perfecte horlogebandje.

Bent u bang dat het vervangen van uw bandje niet aan u besteed is? Nergens voor nodig! Op deze pagina, wordt u stap voor stap door het proces geleid en heeft u deze binnen no-time zelf verwisseld.