Gratis bezorging horloges boven € 50

Leren horlogebandjes

Kiest u voor een leren horlogebandje, dan kiest u voor een horlogeband die lang mee gaat - mits u hem goed onderhoud. Het hoge draagcomfort en het feit dat dit type band soepel en flexibel is, maakt daarnaast dat het prettig aanvoelt om uw pols. Leer is een werkend materiaal, wat tijdens het gebruik constant verandert. Uw leren bandje krijgt door het dragen dus alleen maar meer karakter en zal met de dag mooier worden.

21857 horlogebanden

Voor elk horloge een passend leren bandje

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw leren band op een gegeven moment toe is aan vervanging. Of dat u uitgekeken bent op uw metalen horlogeband en deze wilt vervangen door eentje van leer. Ons assortiment leren bandjes bestaat uit vele kleuren, maten en merken. Voor zowel dames als heren. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald merk als Skagen, Fossil of Tissot? Of naar een universeel zwart leren bandje? Ons brede assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere wens en horloge een geschikte band te vinden is.

Let wel: wanneer uw horloge waterbestendig is, betekent dit niet dat het bandje dit ook is. Douchen of zwemmen met een leren band raden we dan ook af. Ook zijn leren horlogebandjes gevoeliger voor slijtage en verkleuring door transpiratie en direct zonlicht dan bijvoorbeeld een metalen band. Een band van leer kan namelijk scheuren of kleuren kunnen vervagen. Wees er dus bewust van dat de aanschaf van een leren horlogeband wat extra verzorging met zich kan meebrengen. Hier staat echter wel een stijlvol en tijdloos horloge tegenover!

Leren horlogebandjes koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw leren horlogebandje morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!