Apple Watch bandjes

Bent u de trotse eigenaar of eigenaresse van een Apple watch, maar bent u uitgekeken op uw Apple watch bandje? Of bent u tevreden met uw huidige exemplaar, maar heeft u behoefte aan meerdere Apple watch banden om zo uw horloge aan te passen aan verschillende gelegenheden en outfits? Heeft u in plaats van een stoere rubberen horlogeband bijvoorbeeld liever een stijlvolle leren band? Of juist andersom?

 

Bij Horloge.be heeft u de keuze uit hoogwaardige Italiaanse leren horlogebandjes van het merk Morrelato, geschikt voor de Apple watch. Deze zijn verkrijgbaar in 38mm en 42mm in de kleuren bruin en zwart. Hier is het zo dat u elk type horlogebandje kan combineren met uw Apple watch, ongeacht de serie:

 

  • Bandjes van 38mm passen op het 40mm-model
  • Bandjes van 42mm passen op het 44mm-model
  • Bandjes van 40mm passen op het eerdere 38mm-model
  • Bandjes van 44mm passen op het eerdere 42mm-model
7 Horlogebanden
Sorteer op
Filteren Sluiten
Kleur Band
Bandbreedte
Bandbreedte bij gesp
Terug Filteren
 

Apple watch bandjes koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw Apple watch horlogebandje morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!