Gratis bezorging horloges boven € 50
Polar banden

Polar horlogebandjes

Door te kiezen voor een gloednieuw Polar horlogebandje lijkt uw sporthorloge weer zo goed als nieuw. Bent u tevreden met uw huidige band en blijft u bij het oude vertrouwde, of gaat u voor een compleet andere kleur? Polar kent een breed assortiment bandjes, waaronder siliconen en nylon banden. Sommige zijn net wat uitzonderlijker, zo heeft Polar ook horlogebandjes in de collectie gemaakt van gerecyclede PET-garen. Ook de sluiting kan variëren. Hierdoor zit er altijd een perfect horlogebandje voor u tussen.

16 horlogebanden

Uw perfecte Polar horlogebandje

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe Polar horlogebandje perfect past op uw huidige Polar sporthorloge? Gebruik dan onze horlogebanden zoeker. Door de code in te vullen die achterop de horlogekast staat, ziet u precies welke horlogebandjes van Polar geschikt zijn. Door een keuze te maken uit deze selectie, kunt u er vanuit gaan dat uw nieuwe horlogebandje perfect past en u dus uw horloge direct weer om kunt!
Zelf uw horlogebandje vervangen is heel simpel. Op deze pagina wordt u stap voor stap door het proces geleid. Voor u het weet heeft u uw gloednieuw ogende horloge om uw pols.

Polar horlogebandjes koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Bij Horloge.be vindt u enkel en alleen 100% originele merk horlogebandjes. Niet alleen van actuele, maar ook van wat oudere modellen. Dit ruime assortiment zorgt ervoor dat de kans groot is dat voor uw horloge een horlogebandje te vinden is.
Wilt u uw Polar horlogebandje morgen al in huis hebben? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!