Gratis bezorging horloges boven € 50

Scandinavische Horloges

Wanneer u onze collectie Scandinavische horloges bekijkt, is er waarschijnlijk direct een woord welke in u opkomt - minimalisme. Een dunne horlogekast, geen cijfers waarmee de tijd afgelezen kan worden en een simpele wijzerplaat is waar de Scandinavische horloges aan herkend kunnen worden. Dit type horloge is dus perfect wanneer u houdt van de schoonheid van eenvoud. Het gaat niet perse om wat er in het horloge zit, maar om de buitenkant: het Scandinavisch design. Zowel voor dames als voor heren hebben wij diverse Scandinavische merken in onze collectie, waaronder Danish Design, Skagen en Jacob Jensen. De een nog mooier dan de ander.

271 horloges

Brede collectie Scandinavische horloges

Kiest u ervoor om een Scandinavisch horloge aan uw horlogecollectie toe te voegen, dan kunt u onder andere kiezen uit modellen met een rechthoekige of een ronde wijzerplaat. Voor welke variant u ook gaat, typerend voor een Scandinavisch horloge is en blijft dat deze klein en minimalistisch is. De kleur kan uiteraard variëren. Zo hebben wij zwarte, zilveren en gouden varianten in onze collectie, maar behoort ook een blauw of groen Scandinavisch horloge tot een van de mogelijkheden. Bent u als vrouw een echte sieraden liefhebster? Maak uw Scandinavische horloge dan af met een bijpassend minimalistisch armbandje. Prachtig bij zo goed als elke outfit!

Een Scandinavisch horloge koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw Scandinavische horloge morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!