Gratis bezorging horloges boven € 50

Victorinox Swiss Army horlogebanden

Originele vervangende horlogebanden voor Victorinox Swiss Army horloges

Type de code in die achterop uw horloge staat om matchende horlogebanden te vinden voor uw horloge:

Geef alstublieft aan dat u geen robot bent door het vinkje onder de zoekknop aan te vinken. Er ging helaas iets mis tijdens het identificeren van uw horloge. en probeer het opnieuw.

Of
Horlogebandje zoeken

Kijk op de achterkant van uw horloge om te zien of u de kastcode kunt vinden

Op de afbeelding kunt u zien waar u de kastcode precies kunt vinden. Deze methode voor het zoeken van een horlogeband wordt aanbevolen, omdat dit de meest betrouwbare resultaten geeft.

Voer de kastcode hieronder in

Of

Helaas kan onze bandenzoeker geen juist resultaat garanderen voor horlogebanden zonder rechte bandaanzet die passen aan jouw horloge. Neem contact op met customer service om het juiste horlogebandje te vinden. Mail hiervoor een foto van de voorkant en achterkant van je horloge, zodat zij je verder kunnen helpen om de juiste band te vinden.

Klantenservice

Helaas kan onze bandenzoeker geen juist resultaat garanderen. Neem contact op met customer service om het juiste horlogebandje te vinden. Mail hiervoor een foto van de voorkant en achterkant van uw horloge, zodat zij u verder kunnen helpen om de juiste band te vinden.

Klantenservice

U hebt alle vragen beantwoord! Ga naar de resultaten om te zien welke horlogebandjes geschikt zijn voor uw horloge

Victorinox Swiss Army horlogebanden
Victorinox horloges zijn van oorsprong Zwitserse militaire horloges, gemaakt om extreme (weers-)omstandigheden te weerstaan. Victorinox horlogebanden zijn daarom sterk en duurzaam. Maar zelfs de sterkste horlogeband kan slijten. Als het tijd is om uw horlogeband te vervangen, vind u hier de bijpassende band. Onze selectie Victornix horlogebandjes is gesorteerd op horloge 'familie', bijvoorbeeld: Maverick, Alliance, i.n.o.x, etc.

353 horlogebanden