Swatch Irony Xlite horloges

Swatch Irony Xlite horloges

De Irony XLite collectie bestaat uit futuristische horloges met pure vormen en strakke lijnen. De Swiss Made horloges zijn gemaakt van glad aluminium en kleurig kunststof. Hierdoor hebben de horloges niet alleen een opvallende stijl, maar zijn ze ook nog eens functioneel en plezierig licht om te dragen.

2 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Doelgroep
Diameter
Uurwerk
Materiaal Band
Terug Filteren
 

Over de Swatch Irony XLite horloges

De Swatch Irony XLite horloges zijn onderscheidend van de andere collecties van Swatch. Door het gebruik van twee verschillende materialen, namelijk glad aluminium en kunststof, krijgt dit horloge een energieke look. De materiaalkeuze beïnvloed ook het gewicht van de Irony XLite horloges. Ze zijn namelijk de lichtste horloges van de Swatch Irony collectie. Je merkt nauwelijks dat je een horloge om je pols hebt. 

De uitstraling van de Swatch Irony XLite is modern, met een sportieve touch en een sprankeltje sciencefiction. De slogan van de horloges ‘I always want more sky’ duidt op de dynamiek van dit horloge. Avontuurlijk, futuristisch en innovatief! 

 

Onze collectie Swatch Irony XLite horloges

Onze collectie Swatch Irony XLite horloges bestaat uit zowel dameshorloges, als herenhorloges. De collectie biedt quartz horloges, maar ook chronografen. De chronografen zijn de blikvangers van de serie. Wanneer je naar deze horloges kijkt, voel je de energie. Felle kleuraccenten, gecombineerd met verschillende materialen maken deze chronografen een must-have, voor zowel mannen als sportieve vrouwen.  

De horlogeband is gemaakt van verschillende materialen: siliconenrubber, leer en aluminium. Op deze manier is het mogelijk om de look &  feel te kiezen die bij jou past en waarbij je je prettig voelt. De kastdiameter van de horloges variëert tussen de 40 en 45 mm en de 45 en 50 mm. Alle horloges zijn verpakt in een kleurrijke doos die het plaatje compleet maakt. 

Wanneer je gaat voor een rustig, elegant design dan is de Stripe Back (YES4011AG) aan te raden. Dit horloge is teruggebracht naar de basis. Een zilveren aluminium kast met een zwarte wijzerplaat en een datumvenster op de plaats van de 6. De Go Cycle (YES4003) is ook minimalistisch, maar behoudt zijn energie door de grove indexen. Aan het einde van deze indexen zijn cijfers weergegeven. 

Een vrouwelijk, stijlvol horloge in deze collectie is de Go Dance (YES4005). De zilveren wijzerplaat is een perfecte match met de witte kleur van de rest van het horloge. De oranje secondewijzer zorgt voor een sprankelend detail. Perfect voor een avondje uit. 

Op zoek naar rust, maar kleur? Dan zijn de Go Jump (YES4001) en de Go Run (YES4000) echte aanraders. Het design van dit horloge bestaat uit één opvallende kleur die wordt doorgevoerd bij de horloges. 

De chronografen uit deze serie stralen energie en sportiviteit uit, onder andere door het gebruik van verschillende kleuraccenten, zoals bij de Moos (YYS4009) en de Lemon Squash (YYS4002AG). En de bijzondere zonnestraal wijzerplaat van de Endless Energy (YYS4001AG) zorgt voor een dynamisch effect. 
 
Kortom, Swatch verrast weer met deze innovatieve Irony XLite serie. 

 

Swatch Irony XLite horloges online kopen

Swatch Irony XLite horloges bestel je gemakkelijk bij ons online. Ga jij voor een energieke chronograaf of voor een sportieve quartz?