Gratis bezorging horloges boven € 50

Minimalistische horloges

Bent u op zoek naar een tijdloos en elegant horloge zonder al te veel poespas? Dan is een minimalistisch horloge misschien wel de perfecte optie. Minimalistische horloges staan namelijk bekend om hun neutrale ontwerp, mooie materialen en vormgeving. En dat alles zonder dat er maar iets te veel aan zit. Zo wordt er enkel gebruik gemaakt van abstracte en wiskundige vormen zoals rechthoeken en cirkels en zal de tijd afgelezen kunnen worden middels streepjes op de wijzerplaat (of zelfs zonder!) in plaats van cijfers of letters. Minimalistische horloges worden niet voor niks ook wel ‘clean faces’ genoemd.

126 horloges

Een tijdloos minimalistisch horloge kopen

Wanneer u onze collectie minimalistische horloges bekijkt, dan zal u al snel zien dat een groot deel van de merken bestaat uit Scandinavische merken zoals Jacob Jensen, Skagen en Danish Design. Zowel voor heren als voor dames is de keuze in minimalistische horloges binnen deze merken enorm. Ook Bering heeft bijzonder mooie modellen in de collectie. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een leren horlogeband of een zilveren meshband, een witte wijzerplaat of een blauwe, een ronde kast of een vierkante - de variatie zorgt ervoor dat er gegarandeerd een exemplaar tussen zit die aansluit op uw wensen. Welk minimalistisch horloge schittert binnenkort om uw pols en zal u jaren plezier van hebben?

Een minimalistisch horloge koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw minimalistische horloge morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!