Kyboe horloges

Kyboe! horloges

KYBOE! is een Nederlands lifestyle merk dat bekend staat om kleurrijke ontwerpen. De unieke stijl van Kyboe! spreekt vooral de liefhebbers van Extra Large ( 55 en 48 mm) horloges aan. Alle Kyboe! horloges zijn minimaal 10 ATM waterdicht.
2 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Doelgroep
Prijs
Categorie
Materiaal
Kleuren
Terug Filteren
 

Onze Kyboe horloge collectie

Onze Kyboe! Horloge collectie bestaat uit 3 verschillende series: Metal, Marine en Chrono Port, verkrijgbaar vanaf circa € 175.
 

Kyboe! Metal horloges

De Metal reeks horloges van Kyboe! Bestaat uit een serie stalen chronografen van 48 mm diameter. Alle chronografen zijn 10 ATM waterbestendig en hebben een daarbij horende geschroefde kroon en achterdeksel. Een verstelbare vouwsluiting maakt het gemakkelijk om het horloge om te doen.
 

Kyboe! Marine horloges

De Marine serie van Kyboe is de grootste en populairste van de collectie en bevat naast ‘gewone’ duikhorloges ook duikchronografen. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende formaten (48 en 55 mm) en een grote variatie aan kleuren; van pastelgroen tot donkerblauw.  De kast van de horloges is gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren: zilver, goud en roségoud. De makkelijk in te korten (schakel)banden zijn gemaakt van comfortabel siliconenrubber en voorzien van een rand metalen decoraties in het midden van de band. De Marine horloges van Kyboe zijn het meest gewild bij dames.
 

Kyboe! Chronoport horloges

De Kyboe! Chronoport horloges hebben een bijzondere achthoekige kastvorm (55 mm diameter) die bovendien wordt gedecoreerd met schroeven. De chronografen hebben een diepliggende wijzerplaat in de 16 mm dikke kast. Het glas is voorzien van een zogenaamde datumbubbel (vergrootglas) waardoor de datum altijd goed af te lezen is. Aan de roestvrijstalen kast, die verkrijgbaar is in de kleuren zilver, goud en roségoud, is een zwarte siliconenrubber band met gespsluiting bevestigd.
Ook de Chronoport herenhorloges hebben een geschroefde kroon en achterdeksel.