Schakelband gratis op maat gemaakt

header foto informatiepagina
Metalen schakelbanden moeten vaak worden aangepast om te passen. Wanneer u uw polsmaat opgeeft bij uw bestelling maken wij de band graag gratis voor u op maat.


Wat is de standaardlengte van de armband van mijn horloge?


U kunt de standaard bandlengte van uw horloge vinden onder de specificaties tab op de productpagina.


Hoe meet ik mijn polsmaat?


U kunt uw polsmaat meten met een stukje touw dat u langs een meetlat legt of met een meetlint. Hou rekening met ongeveer een halve centimeter speling om te voorkomen dat de band te strak wordt afgesteld. Klik hier voor instructies.

Ingeval u een verlenging van de schakelband wenst, moeten wij extra schakels bestellen bij de fabrikant. Het kan zijn dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Wij nemen contact met u op over eventuele extra kosten of vertraging in de levering.

Hoe gaat het in zijn werk?


Kies uw polsmaat uit het drop-down menu bij uw bestelling. Wij passen voor verzending de maat van de schakelband aan. Schakels die overblijven sturen wij mee met het horloge.
 

Wat zijn de voorwaarden?


Horloges waarvan de band is aangepast door HWG/Horloge.be kunnen gewoon geruild of teruggestuurd worden.

Het aanpassen van schakelarmbanden is een gratis en extra service. Wij kunnen derhalve geen compensatie geven voor het onbedoeld niet aanpassen van de band of verkeerde maatvoering.

In vrijwel alle gevallen zal de maat van de band correct zijn. Soms is het alsnog nodig de band verder te laten afstellen bij een juwelier of horlogemaker. Wij raden u af de band zelf aan te passen. Horloges waarvan de band met ongeschikt gereedschap / methodes zijn ingekort of beschadigd kunnen niet worden geruild of teruggezonden.
polsmaat-invullen

Klantenservice

Contact

Telefoon:  32 (0)78 48 39 34
E-mail: Klik hier
 

Winkel

Meirbrug 2
2000 Antwerpen
32 (0) 3 232 58 08

 

Hoofdkantoor

Telefoon:  31 (0)85 489 20 10
E-mail: Klik hier
 


Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten