Gratis bezorging horloges boven € 50

Armani Exchange horlogebanden

Originele vervangende horlogebanden voor Armani Exchange horloges

Type de code in die achterop uw horloge staat om matchende horlogebanden te vinden voor uw horloge:

Geef alstublieft aan dat u geen robot bent door het vinkje onder de zoekknop aan te vinken. Er ging helaas iets mis tijdens het identificeren van uw horloge. en probeer het opnieuw.

Of
Horlogebandje zoeken

Kijk op de achterkant van uw horloge om te zien of u de kastcode kunt vinden

Op de afbeelding kunt u zien waar u de kastcode precies kunt vinden. Deze methode voor het zoeken van een horlogeband wordt aanbevolen, omdat dit de meest betrouwbare resultaten geeft.

Voer de kastcode hieronder in

Of

Helaas kan onze bandenzoeker geen juist resultaat garanderen voor horlogebanden zonder rechte bandaanzet die passen aan jouw horloge. Neem contact op met customer service om het juiste horlogebandje te vinden. Mail hiervoor een foto van de voorkant en achterkant van je horloge, zodat zij je verder kunnen helpen om de juiste band te vinden.

Klantenservice

Helaas kan onze bandenzoeker geen juist resultaat garanderen. Neem contact op met customer service om het juiste horlogebandje te vinden. Mail hiervoor een foto van de voorkant en achterkant van uw horloge, zodat zij u verder kunnen helpen om de juiste band te vinden.

Klantenservice

U hebt alle vragen beantwoord! Ga naar de resultaten om te zien welke horlogebandjes geschikt zijn voor uw horloge

Armani Exchange horlogebanden
Armani Exchange horlogebanden

U kunt een scherpe foto maken van de achterkant van uw horloge. Deze foto kunt u vervolgens inzoomen om de code beter te zien.

Armani Exchange is de jonge urban horloge lijn van Giorgio Armani. De horloges zijn zeer divers en hebben allemaal een specifieke band. Daarom wil je op een Armani horloge de originele horlogeband. Om de juiste band te vinden, bekijk je de achterkant van het horloge waar je de horlogecode vindt die overeenstemt met de code van de band. Als je de band voor jouw Armani Exchange horloge niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en we zullen proberen de juiste band of een geschikt alternatief voor jou te vinden. Om Armani Exchange horloges te kopen, klik hier.

709 horlogebanden