We zijn open en bezorgen nog steeds jouw pakket iedere dag!
Garmin Tactix watches
Garmin Tactix horloges

Beschikt u over een Garmin Tactix horloge, dan beschikt u over een alleskunnend sporthorloge met een robuust (maar luxe) uiterlijk. Het horloge is voornamelijk gericht op tactieke functies, waaronder de projectie van via-punten, de night vision modus en de Jumpmaster app. Ook bevat het voorgeprogrammeerde kaarten van Europa, zodat u overal gemakkelijk kunt navigeren. De tactieke functies worden echter gecombineerd met smart functies voor fitnesstraining. Zo zorgt de polshartslagtechnologie welke aan de achterkant van de horlogekast is geïntegreerd ervoor dat uw sportprestaties nauwkeurig worden bijgehouden. Deze combinatie van functies zorgt ervoor dat een Garmin Tactix zowel gedragen kan worden tijdens een kantoorbaan, als tijdens veldwerk.

2 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Doelgroep
Terug Filteren
 

Tijdens het dragen van uw Tactix hoeft u zich niet druk te maken om beschadigingen. De horlogekast is namelijk gemaakt van titanium en heeft een DLC-coating, wat ervoor zorgt dat het horloge licht in gewicht is en tegelijkertijd súper stevig. Of u nu dus uit een vliegtuig springt, een marathon loopt of ontspannen een eindje fietst – uw horloge is het laatste waar u zich druk om hoeft te maken.

Garmin Tactix horloges koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw Garmin Tactix horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!