We zijn open en bezorgen nog steeds jouw pakket iedere dag!
Garmin Instinct watches

Garmin Instinct horloges

Wilt u ook onder de meest extreme omstandigheden uw sportprestaties naar een hoger niveau brengen? De horloges uit de Garmin Instinct collectie zijn de perfecte keuze. Robuuste GPS-horloges welke zijn opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden en voldoen aan de Amerikaanse militaire norm 810 voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter diepte). Klinkt als muziek in de oren toch? Daarnaast zorgt de Tracback functie ervoor dat u nooit meer verdwaald, aangezien deze dezelfde route terug kan navigeren naar uw beginpunt én kunt u in het allerergste geval middels een koppeling met satellietcommunicatie een SOS bericht sturen naar het noodhulpteam.

8 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Doelgroep
Prijs
Kleuren
Kleur Band
Terug Filteren
 

Garmin Tactical

Naast de Garmin Instinct is er ook de vernieuwde versie genaamd Garmin Tactical. De meeste functies van de Instinct zijn hierin meegenomen, op een paar kleine aanpassingen na. Zo beschikt de Tactical over een nachtvisie, waardoor u ook ‘s nachts met gemak je navigatie kunt gebruiken.

 

De Garmin Instinct horloges zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren lakeside, sunburst, flame red. Even stoer als het horloge zelf.

Garmin Instinct horloges koopt u online op Horloge.be of in de winkel

Wilt u uw Garmin Instinct horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.be geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heeft u hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar!