Gratis bezorging horloges boven € 50
FAQ Banner

Terugsturen en ruilen

  • Als u tevreden bent, vertel het uw vrienden. Als u niet tevreden bent, vertel het ons! Mocht u een klacht hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. u vindt onze gegevens hier.

  • Bij Holland Watch Group is uw tevredenheid 100% gegarandeerd. Alle artikelen in uw bestelling kunnen 30 dagen na de leveringsdatum worden geretourneerd aan HWG voor een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent. Ga voor gedetailleerde retourinstructies naar onze pagina Retourneren en ruilen.

  • Voor het terugsturen van de bestelde producten kan je gebruik maken van onze Retourneer uw pakketservice. Kijk hieronder voor de voorwaarden. Deze regels bestaan ​​onafhankelijk en beperken je wettelijk recht om te annuleren niet. Lees meer op onze “retouren” informatiepagina, of ga direct naar je “mijn bestelling pagina” en log in om je retour aan te melden.

  • Is een artikel beschadigd of defect aangekomen? Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met de klantenservice om je probleem te melden. Als je het product wilt retourneren, volg dan deze instructies. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zullen we ervoor zorgen dat je aankoop zo snel mogelijk wordt vervangen. Als het niet mogelijk is om je artikel te vervangen, ontvang je een terugbetaling voor het volledige bedrag dat voor het artikel is betaald via dezelfde betaalmethode en rekening die oorspronkelijk voor de aankoop zijn gebruikt.