Casio Sport horloges

Casio Sport horloges

Casio sporthorloges zijn de meest geavanceerde sporthorloges ter wereld. Verschillende functies helpen om sportieve prestaties te bevorderen of nieuwe uitdagingen aan te gaan, zoals een stopwatchfunctie, een hoogtemeter, een kompas etc. Casio sporthorloges zijn betrouwbaar, robuust en laten je nooit in de steek.  
8 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Doelgroep
Prijs
Diameter
Materiaal
Uurwerk
Kleuren
Materiaal Band
Terug Filteren
 

Over Casio sporthorloges

Casio sporthorloges zijn geschikt voor iedereen die van sport en/of avontuur houdt of gewoon een horloge wil met een sportieve look. De horloges hebben verschillende functies die bepaalde sportieve activiteiten ondersteunen, zoals hardlopen, wandelen en klimmen. 

Casio sporthorloges moeten natuurlijk goed functioneren onder verschillende (weers)omstandigheden. Verschillende horloges kunnen bijvoorbeeld lage temperaturen weerstaan en zijn minstens 5 ATM, 10 ATM of zelfs 20 ATM waterdicht.  

Het uiterlijk van Casio sporthorloges is stoer en natuurlijk sportief. Met een Casio sporthorloge heb je een opvallend horloge om je pols. 

Over onze Casio sporthorloges collectie

Onze collectie Casio sporthorloges bestaat uit voornamelijk herenhorloges, maar ook zijn er Casio sporthorloges voor dames verkrijgbaar. 

De Casio Sport collectie bestaat uit verschillende categorieën:

Casio PRO TREK horloges

Sinds 1994 biedt Casio al horloges aan voor outdoor liefhebbers: Casio PRO TREK horloges. Uitgerust met bijvoorbeeld een kompas, een thermometer, een hoogtemeter en een triple sensor die de richting, hoogte, temperatuur en luchtdruk registreert. Deze horloges zijn dus voorbereid op elke buitensport activiteit. Of je nu gaat klimmen of een tocht door de jungle gaat maken, deze geavanceerde technologieën laten je nooit in de steek.

Sommige Casio PRO TREK horloges zijn radiogestuurd en laden op via een lichtcel. Zelfs de zwakste lichtbronnen zijn voldoende om de Casio PRO TREK horloges te laten werken. In 2015 heeft Casio het eerste PRO TREK-horloge uitgebracht dat zowel 20 ATM waterdicht is én is uitgerust met Triple Sensor. Casio laat op deze manier wederom zien dat zij blijven innoveren.   

Bekijk de productspecificaties aandachtig om te zien welke functies de verschillende horloges hebben.

Casio digitale sporthorloges

De Casio sporthorlogecollectie bestaat voornamelijk uit digitale horloges. Zo zijn er bijvoorbeeld Casio scheidsrechter horloges. Deze horloges hebben een functie die de blessuretijd berekend van een wedstrijd. Andere functies van de Casio digitale sporthorloges zijn een stopwatch, een ronde timer, een vis timer (deze toont de perfecte tijd om te gaan vissen), een Bluetooth functie, een barometer, een thermometer, een kompas en nog veel meer.

Casio hardloophorloges

Ook zijn er digitale hardloophorloges van Casio verkrijgbaar. De hardloophorloges maken het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig rondetijden te meten. Je kan wel 120 verschillende tijden opslaan in het geheugen. Sommige modellen houden ook de verbrande calorieën en afstand bij en beschikken over solar technologie.

Analoge Casio sporthorloges

Casio heeft ook analoge sporthorloges in de collectie en horloges met een combinatie van analoog en digitaal, zoals de  Casio XL sporthorloges. Deze horloges hebben een kastdiameter van 46.6 millimeter en beschikken over een wereldtimer die de tijd kan weergeven van verschillende tijdszones. Daarnaast kan je namen en telefoonnummers opslaan in het horloge.

Andere analoge horloges zijn de analoge chronografen, tough solar horloges en analoge horloges met kompas, thermometer en/of barometer.

Koop een Casio sporthorloge gemakkelijk online

Ook zijn er digitale hardloophorloges van Casio verkrijgbaar. De hardloophorloges maken het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig rondetijden te meten. Je kan wel 120 verschillende tijden opslaan in het geheugen. Sommige modellen houden ook de verbrande calorieën en afstand bij en beschikken over solar technologie.