Casio Edifice Historische Collectie - 2018

Casio Edifice EQB-900TR-2AER Bluetooth Connected - Toro Rosso horloge

Afbeelding vergroten

Limited edition sport chronograaf met Bluetooth smartphone link

Product niet op voorraad

Dit product behoort tot de historische collectie van Casio Edifice

Productomschrijving

Deze limited edition chronograaf op zonne-energie uit de Scuderia Toro Rosso-serie van Casio Edifice deelt veel kenmerken met de racewagens die door dit legendarische team worden gebruikt.

Wij zijn dan ook trots als horlogespecialist de enige winkelier in Nederland te zijn die deze horloges exclusief in onze winkels én online mag verkopen.

De kleuren van het horloge zijn geïnspireerd op de teamkleuren blauw, zilver en rood. De prachtige blauwe wijzerplaat is zichtbaar door een krasbestendig mineraalglas.
De horloge ring is gemaakt van een helder blauw ion plated staal, dat de glanzende solide stalen kast en armband met veiligheidssluiting eruit laat springen.
Het Toro Rosso-logo is gedrukt in het met schroeven afgesloten achterdeksel van het horloge.

Een lichtgevende coating op de wijzerplaat en wijzers zorgt voor langdurige verlichting in het donker na slechts een korte blootstelling aan licht. Dit horloge is compatibel met smartphones via een Bluetooth-verbinding, die de lokale tijd instelt en het horloge synchroniseert met chronometrische precisie.

Zoals standaard is voor Casio Edifice horloges is het horloge 10 ATM waterbestendig, wat perfect is om te zwemmen en snorkelen.

Wij leveren wereldwijd. Kijk voor de leveringsvoorwaarden en verzendkosten op de pagina Verzending en voor de voorwaarden van (gratis) terugsturen op de pagina Terugsturen en ruilen. Het horloge wordt geleverd in een speciale doos met een display-standaard.

Lees meer Lees minder

Specificaties

Alternatief nrEQB-900TR-1AER
EAN4549526188008
Bekijk alle specificaties
Terug
Casio Edifice EQB-900TR-2AER Bluetooth Connected - Toro Rosso horloge